Kedves Vásárlóink! Május 20-án (hétfőn) átvételi pontjaink és ügyfélszolgálatunk zárva tart! Megértéseteket köszönjük!

Extra szolgáltatások a Petissimo-n

A Petissimo nem csupán egy egyszerű webáruház. Megpróbálunk tanácsokkal és hasznos szolgáltatásokkal mindenkinek segíteni a helyes és élvezetes kisállattartásban. Az alábbiakban olvashatsz ezekről a szolgáltatásokról! Amennyiben bármelyikkel kapcsolatban kérdésed merülne fel, ne habozz felvenni a kapcsolatot velünk!

 

Hasznos tanácsok

Nálunk nem csak vásárolhatsz! A Hasznos tanácsok rovatunkban érdekes és főleg hasznos tanácsokoat, cikkeket olvashatsz a helyes kutya- illetve macskatartásról, a kisállatok táplálásától a kullancsok fajtájáig minden témakörben. Segítséget nyújtunk, hogyan válassz tápot kedvencednek vagy éppen miért fontos, hogy hogyan tisztítsd kutyád fülét.

 

Kifogyás-értesítő


Ugye veletek is előfordult már, hogy az utolsó adagnál vettétek észre, hogy elfogy kedvencetek tápja? Mennyire problémás rohangálni és ha nagyon szükséges akár sokkal drágábban is beszerezni a jól megszokott falatokat? Ezen próbálunk nektek segíteni a "Kifogyás értesítő" szolgáltatásunkkal. Te állíthatod be, hogy mikortól, milyen időközönként és milyen termékeket szeretnél megvenni az alapján, hogy kedvenced mennyi időnként fogyassza el és mi időben küldünk egy értesítőt melynek segítségével egy gombnyomásra meg is vásárolhatod ezeket.

 

Hogyan működik?

    1. Lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal az oldalra. Amennyiben még nem vagy regisztrálva, akkor regisztráld magad az oldalon.
    2. Keresd meg az áruházban azt vagy azokat a termékeket, amikről értesítőt szeretnél kapni. Minden termék (kiszerelés) mellett találsz egy gombot, amivel beteheted a kedvenceid közé. Minden olyan terméket tegyél a kedvenceid közé, amikről értesítést szeretnél később kapni.
    3. Az oldal alján található profilcsíkon menj a Kedvencek menüpontba
    4. Kövesd a segítséget és hozz létre saját időzítőt, akár többet is és többet nem kell utolsó pillanatban rendelned!